Herstvej 9, 8382 Hinnerup - 7 spændende rækkehuse

Disse ét plans rækkehuse opføres i den aktive landsby Grundfør, som har ganske kort afstand til Hinnerup og endda med cykelsti hele vejen. Børnene kan springe på skolebussen, som fragter dem sikkert til Rønbækskolen, hvor du også finder svømmehal, børnehaver, sportshal, tennisbaner mm.
Grundfør er helt unik - en solid blanding af den gamle landsby-atmosfære og det sprudlende liv. Byen kan bryste sig af sin helt egen festival, der er nyttehaver ved den nedlagte gylletank og for familiens mindste kan de til fiskekonkurrencen se om de kan få noget på krogen. Der er omkring byen lavet et større skovrejsningsområde, som støder op til en stor del af byen.
Området hvor disse boliger opføres skal over den kommende tid forvandles til et nyt bolig område med 7 rækkehuse og 10 parcelhuse. De vil være sammen om et nyt område med store fællesarealer forbundet med et stisystem. Læs mere om boliger her på siden.

Se billeder og visualiseringer her:

Arkitektonisk flot bolig, fremtidssikret energiløsning og medbestemmelse på materialevalg.

Boligerne opføres i løbet af 2021 og placeres langs Sandballevej i et lukket vejsystem. Boligerne er 152 m2 eller 155 m2 og påføres i et arkitektonisk spændende design med loft til kip løsning og store vinduespartier mod vest. Alle boliger forsynes med egen carport og redskabsrum og alle boliger vil have egen have med terrasse. 
Bebyggelsen består af 3 symetriske dobbelthuse og et enkelt fritliggende hus. Fælles for alle boligerne er de indeholder en funktionel indretning med 4 værelser, 2 badeværelser, et bryggers samt naturligvis køkken alrum og stue. Alle boliger er med gulvvarme.
Rækkehusene leveres med et solcelleanlæg, der er kan lagre strømmen i et batteri. Anlægget vil kunne dække en del af huset forbrug inkl. el-forbrug til den medfølgende varmepumpe. På den måde bliver boligerne delvist selvforsynende, du mindsker din CO2 belastning og du sparer penge på din el- og varmeregning samtidigt med at huset fremtidssikres.
Som køber får du mulighed for, at være medbestemmende på materialevalg herunder valg af gulve, ovenlysvinduer, spots samt inventar og hvidevarer mv.

Se plantegninger her:

Se boligerne i projektet her:

Se alle projekter her

Yard Houses i Hornslet

- 26 gårdhavehuse
- 122 m2 eller 140 m2
- Højt niveau af materialevalg
- Vær medbestemmende på inventar, gulve mv.

Herstvej, Grundfør v, Hinnerup

- 7 byggegrunde
- Størrelser fra 780 m2
- Mulighed for 30 % bebyggelse i maksimalt én etage med udnyttelig tagetage.
- Se lokalplan 381 for bebyggelsens udseende.
- Leveres byggemodnet (ekskl. tilslutningsafgifter)

Compact Houses i Hornslet

- 16 rækkehuse af typen "Compact Houses".
- 104 - 108 m2 i ét plan.
- Valgfrihed mellem 2 eller 3 værelser.
- Vær medbestemmende på materialevalg.

10 byggegrunde i Hornslet

Bondehaven - Skødstrup

- 11 topklasse rækkehuse til leje
- 143-148 m2 i 2 plan / 3 værelser / 2 badevær.
- Panoramaudsigt over Aarhus bugten
- Adgang til parkeringskælder