Tronkærvej 233, 8541 Skødstrup

Glæd jer til vandudsigt og rene linjer

Rene linjer og udsigt til Aarhus bugt er blot nogle af de højdepunkter, denne flotte villa i Skødstrup byder på. Tilmed får I plads til hele familien med fire værelser, to moderne badeværelser, et stort køkken-alrum og en rummelig stue, som alt sammen fordeler sig over to etager. Samtidig sikrer altanen såvel som terrassemiljøerne, at I kan kigge til vandet, Kalø Vig samt Samsø.

I ankommer til en villa med changerende røde mursten og hvidrammede vinduer. Tilstødende er der en carport med et disponibelt rum.

Når I træder indenfor, vidner interiøret tydeligt om en istandsat og velholdt bolig. Eksempelvis er både køkkenet og bryggerset udskiftet og toner frem med elementer fra Invita. Hvide grebsfrie fronter pryder, og i køkken-alrummet er dette sammen med en induktionskogeplade, en ergonomisk placeret pyrolyseovn og en mørk bordplade, der smyger sig i den opsatte U-form.

Resten af stueplanet råder over to værelser, og det ene af boligens to badeværelser. Begge er renoveret i 2017, og det stilrene udtryk fortsættes her, hvor Invita-elementerne går igen. Dette komplementeres smukt af glasafskærmede brusenicher, væghængte toiletter, lys i spejlene, og på 1. sal er der tilmed et badekar. Bemærk også stavmosaikken, de store, italienske klinker, og ovenlyset på første sal.

Netop førstesalen udfolder sig desuden i to værelser samt en stue med trægulve fra 2018. Herfra har I også udsyn til vandet fra den østvendte altan. Samme kig får I fra terrassen nedenunder, hvor morgensolen kigger forbi. I den modsatte retning kan I se solnedgangen fra det vestvendte fliseareal, og resten af haven består primært af græs.

I bosætter jer på en hyggelig vej med gåafstand til Skødstrup Skole, daginstitution og indkøb. Børnene har mange potentielle legekammerater i vente blandt nabofamilierne og på de mange legepladser, og derudover omkranses I af naturrige omgivelser.