Skovvejen 46M, 1. TH., 8000 Aarhus C

2 værelses i Klintegården med udsigt til by og havn

* Optimal beliggenhed mellem natur og by
* Adgang til fælles gæsteværelser, tagterrasser mv.
* 66 m2 lejlighed med udsigt over havnen
* Fredet og præmieret byggeri

Som beboer i Klintegaarden er man placeret i et sweetspot mellem by og natur. Man har Risskoven lige om hjørnet, som byder på flotte gå- og løberuter, udendørsfitness, udsigtspunkter og selvfølgeligt den populære badestrand "Den Permanente". Samtidigt er man i gåafstand til Trøjborgs hyggelige handelsgade ligesom man på få minutter kan man cykle ind til Aarhus City og til Aarhus Universitet mv.

Lejligheden er beliggende øverst i en herskabelig ejendom og indeholder 2 værelser, det ene med depotrum, et brusebadeværelse, et stort køkken og en entré. Lejligheden er i alt 66 m2 og ligger med et flot kig ned over havnerealerne og byen mod syd og ned over gårdrummet mod vest.

Klintegården er et præmieret og fredet byggeri med i alt 145 ejerlejligheder, 20 garager og en række små butikker mod Skovvejen. Foreningen er drevet af en professionel administrator og der er generelt godt styr på forholdene. Ejerforeningen råder over gæsteværelser som kan lånes af foreningens beboere ved overnattende gæster ligesom der er adgang til flere fælles udsigtsterrasser både oppe og nede. Herudover kan nævnes et festlokale, bibliotek, et fællesvaskeri med mulighed for betaling via mobile pay, et hyggeligt gårdmiljø, cykelparkering mv. Der er til ejendommen tilknyttet en vicevært.

Til lejligheden hører et udmærket opbevaringsrum.