Kolskovvej 2, Jeksen, 8362 Hørning

Indflytningsklar etplansvilla i Jeksen med stort værksted og udhus

Er I på udkig efter hus og have i et trygt og velfungerende nærmiljø, så bør I se nærmere på denne indflytningsklare etplansvilla på 134 kvadratmeter med have, der kranser direkte op til åbne marker.

Området er da også særdeles naturskønt med eksempelvis Jeksendalen, som byder på flere ruter til vandreture i jagten på at se vildtlevende pattedyr og fugle. Ligeledes er Aarhus Golfklub tæt på. Jeksen ligger med omtrent fem kilometer til Hørning og otte kilometer til Skanderborg, og med sin nærhed til E45 tager køreturen ikke lang tid til Aarhus C, som det tager blot tyve minutter at køre til. Af mere praktisk karakter kan det også nævnes, at indkøbsmuligheder, skole, daginstitution og idrætsfaciliteter ligger inden for en radius af fire kilometer.

Hjemmets hjerte er uden tvivl det store, åbne opholdsmiljø, som kombinerer køkken og stue. Køkkenet har udskårne fronter i en knækket hvid og bordpladen matcher vinduesrammen, hvilket giver et gennemført udtryk. Stuen er delt i to med en halvmur, og giver en naturlig inddeling af spiseafsnit og sofaarrangement, og en brændeovn sørger for god varme til hele rummet. Huset byder desuden på tre værelser i varierende størrelse og et hvidt flisebadeværelse med muret bruseniche.

Fra stuen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse, som er orienteret mod syd. Herfra er der et flot syn over den hyggelige have og de bagvedliggende marker, der strækker sig helt til skovbrynet.

Til huset hører en carport, en stor garage på 24 m2 som i dag fungerer som et værksted samt et stort udhus på 23 m2 til opbevaring, hobbyrum eller lign.

Lyder det som jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning af dette velholdte hus med en flot udsigt.