Herstvej 21, (Grund nr. 9), 8382 Hinnerup

Byggegrund til opførelse af parcelhus

* Byg dit eget hus i nyt område med i alt 17 boliger
* Grunden kan bebygges op til 30 %
* Adgang til fællesareal
* 4 km til tog station i Hinnerup
* 17 km til Domkirken i Aarhus C

Området vil over de kommende måneder blive forvandlet til et nyt bolig område med i alt 17 boliger fordelt over 7 rækkehuse og 10 parcelhuse. Her etableres gode fælles opholdsarealer, som er oplagte til borde/bænkesæt, legeplads, bålplads, boldbane mv. Fællesarealerne og de 2 boligveje forbindes af et stisystem. Sælger leverer fællesaralerne beplantet med græs og herefter er det kommende beboere, som beslutter anvendelses heraf.

Grundene ligger godt med mulighed for, at placere et byggeri med optimale solforhold mod vest. De enkelte grunde må jfr. lokalplan 381 bebygges med maksimalt 30 %. Der må bygges i ét plan evt. med udnyttet tagetage. Vær opmærksom på, at hovedhuse skal udføres med symmetriske saddeltage og at der er krav til materialevalg. Se mere herom i lokalplanen, som kan fremsendes ved kontakt til ejendomsmægler.

Grunden overtages byggemodnet dvs. at der fremføres stik til vand, el og kloak ligesom der etableres boligvej, fællesarealer mv. Som køber betaler man selv for tilslutningsafgifterne.

Grundfør er helt unik - en solid blanding af den gamle landsby-atmosfære og det sprudlende liv. Byen kan bryste sig af sin helt egen festival, der er nyttehaver ved den nedlagte gylletank og for familiens mindste kan de til fiskekonkurrencen se om de kan få noget på krogen. Der er omkring byen lavet et større skovrejsningsområde, som støder op til en stor del af byen.

På sigt forventes det, at området udbygges med endnu en etape bestående af rækkehuse og byggegrunde.

Download prisliste herunder: