Herstvej 21 - Projekthus nr. 9, 8382 Hinnerup

10 nye parcelhuse i Grundfør ved Hinnerup

* 10 nye parcelhuse ved Hinnerup.
* 180 m2 arkitekttegnet parcelhus.
* Integreret dobbelt carport på 50 m2
* Overdækket terrasse på 17,4 m2
* Loft til kip løsning, store vindues partier og vestvendt terrasse.
* Vær medbestemmende på materialevalg.
* Meget lave udgifter til forbrug og vedligehold.
* Komplet hvidevarepakke fra Miele medfølger
* Bliv en del af et større område med parcel og rækkehuse.
* 17 km til Domkirken i Aarhus C.
* 4 km til tog station i Hinnerup

Boligen her opføres i den særdeles aktive landsby Grundfør som har ganske kort afstand til Hinnerup og endda med cykelsti hele vejen. Børnene kan også springe på skolebussen, som fragter dem sikkert til Rønbækskolen, hvor du også finder svømmehal, børnehaver, sportshal, tennisbaner mm.

Grundfør er helt unik - en solid blanding af den gamle landsby-atmosfære og det sprudlende liv. Byen kan bryste sig af sin helt egen festival, der er nyttehaver ved den nedlagte gylletank og for familiens mindste kan de til fiskekonkurrencen se om de kan få noget på krogen. Der er omkring byen lavet et større skovrejsningsområde, som støder op til en stor del af byen.

Området hvor disse boliger opføres skal over den kommende tid forvandles til et nyt bolig område med 10 parcelhuse og 7 rækkehuse. De vil være sammen om et nyt område med store fællesarealer forbundet med et stisystem.

Længehuset er et 1 plans murstenshus, der er udarbejdet med henblik på optimering af plads, samt en fortolkning af kernefamiliens sociale værdier. Huset er sydlig orienteret med en delvist overdækket terrasse mod vest, og en stor integreret carport mod nord, der begge er beklædt med hvide tectiva plader. Ved at minimere gangarealet, frigøres plads til at øge husets kerne i et stort socialt fællesrum, der binder køkken / alrum og stue sammen, og oversvømmes af lys fra den sydvestlige glasfacade. Huset er med 4 værelser og 2 badeværelser, hvilket giver stor fleksibilitet når det kommer til brug og funktionalitet. Alle værelserne er centreret omkring kernen. Det største værelse ligger i direkte kontakt til walk-in closet samt det ene af badeværelserne. Det andet badeværelse ligger i kontakt med entreen, hvor der på modsatte side findes et stort bryggers. Herudover 3 regulære værelser. I mange af husets rum har tag kassetterne muliggjort loft til kip, der giver store og luftige rumoplevelser.

Projektet er udviklet af Dansk Byggeselskab A/S. Dansk Byggeselskab A/S er en privatejet virksomhed som er specialiseret i udvikling, opførelse og salg af attraktive bolig projekter over hele Danmark.

Hent prisliste og salgsosptilling herunder: