Fruenslykke 20, 8541 Skødstrup

Nyere villa i Skødstrup med gennemtænkt planløsning

Lige nord for Aarhus i den familievenlige by Skødstrup ligger denne villa fra 2018 fuldkommen klar til at rumme hverdagen for en ny familie. Boligens 190 kvadratmeter byder jer en gennemtænkt planløsning med særskilte soveafdelinger og et centralt køkken-alrum.

Villaen præsenterer sig indbydende fra yderst til inderst på en grund, der betegnes som det nyeste udstykning i byen, hvor et væld af børnefamilier har fundet sig til rette. Her kan I bo i nærheden af alle hverdagens fornødenheder med gåafstand til indkøbsmuligheder, Skødstrup Skole og letbanen, der fører jer til Aarhus på godt en halv time. Herudover breder naturskønne områder sig med både skov og strand knap tre kilometer øst for matriklen.

Inden døre åbenbarer sig et lyst og moderne indre takket være vældige vinduer, hvide elementer og et højtragende akustikloft i alrummet, der går til kip. Køkken-alrummet befinder sig centralt i boligen med et hvidt, stilrent HTH køkken, der udtrykker sig med grebsfrie fronter og en massiv køkkenø midt i rummet og fremstår derfor som et oplagt samlingssted for familien. Her er ligeledes adgang til et praktisk viktualierum.

Fra alrummet er der adgang til dagligstuen i husets vestlige fløj, hvor et master bedroom med adgang til et walk-in-closet og eget badeværelse med brus også befinder sig. På modsatte side af alrummet finder I en oplagt børneafdeling med tre værelser og endnu et brusebadeværelse foruden bryggerset, der er nyttigt anlagt i tilknytning til entréen. Ude venter en herlig have med sydvendt terrasse.

Samlet set er dette en ejendom, der bør opleves!