Fruenseje 33, 8541 Skødstrup

Meget attraktiv byggegrund i første række - sælges i budrunde

Byg dit drømmehus på én af de sidste ubebyggede grunde i den populære udstykning på Fruenseje og tilmed på en grund i 1. række med storslået udsigt mod Aarhus bugten og over Tagmosen mod syd.

Skødstrup ligger i det nordlige Aarhus og byder på alle de faciliteter en børnefamilie kan ønske sig. Byen er vokset eksplosivt de seneste år ikke mindst på grund af byens nemme adgang til motorvejsnettet, letbanen og en velfungerende folkeskole, som også er en af de største i Aarhus kommune.

Et af de mest eftertragtede kvarterer i Skødstrup er området omkring Fruenseje. Her er man omgivet af flotte nybyggede boliger hvoraf en stor del er beboet af børnefamilier. Området er forbundet af stisystemer, og i gåafstand finder man skole, indkøb, togstation, sportshal, daginstitutioner og flere legepladser/fællesarealer.

På Fruenseje er du tæt på alt, hvad familien har brug for.

Grunden er 931 m2 og jfr. lokalplan 1023 kan denne bebygges med op til 30 % i maksimalt 2 etager foruden evt. kælder og med en maksimal bygningshøjde på 8,5 m.

Byggegrunden udbydes i budrunde med budfrist fredag d. 20. november 2020 kl. 12.00. Grunden er udbudt med mindstepris kr. 2.299.000,-

For at modtage bilag, instruktion til afgivelse af bud mv. skal du henvende dig til ansvarlig ejendomsmægler: Dennis Ankersø, dennis@ankersoe-bolig.dk, telefon 21423233