Bondehaven 4C, 8541 Skødstrup

11 topklasse rækkehuse til leje med panoramaudsigt

* Boligareal: 143 m²
* 3 værelser med skabe.
* 2 badeværelser med brus.
* Lavenergihus
* Stor altan
* Flisebelagt terrasse
* Egen have med græs/hæk
* Cykelskur med fuld isolering
* Parkeringskælder med elevator
* Mulighed for lader til el-bil
* Stort fællesareal med ophold
* Kan overtages pr. 1. september 2022

På en god beliggenhed i Skødstrup ligger disse 11 rækkehuse. Boligerne er placeret høj og alle boligerne imponerer med en udsigt over Aarhus bugten, som de fleste vil misunde.

Parkeringen sker i et underjordisk parkeringsanlæg med både elevator og trappe til terræn. Der indrettes endvidere ekstra p-pladser til gæsteparkering mv.

Generelt er dette et boligprojekt, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Indvendigt er boligerne indrettet med 3 værelser i stueplan, hvor man også finder entré, bryggers samt et badevær. med brus. I alle værelser medfølger indbyggede skabe. På huset 1. sal er boligens køkkenalrum og stue samlet i ét stort rum med store vinduespartier, ovenlysvindue og stor altan mod udsigten. Køkken er fra Svane med komplet hvidevarepakke fra Siemens og i køkkenet medfølger endvidere en Quoker.

Skødstrup ligger i det nordlige Aarhus og byder på alle de facilliter en familie kan ønske sig. Byen er vokset eksplosivt de seneste år ikke mindst på grund af byens hurtige adgang til motorvejsnettet letbanen og en velfungerende folkeskole, som også er en af de største i Aarhus kommune.

Et af de mest eftertragtede kvarterer i Skødstrup er området omkring dette boligprojekt. Her er man omgivet af store nybyggede, arkitektegnede boliger, hvoraf flere har en bragende udsigt ned over Aarhus bugten.

Området er forbundet af stisystemer, og i gå afstand finder man skole, indkøb, letbanestop, sportshal, Skødstrup skov mv.

Højt niveau i materialevalg:
* Ventilationsanlæg med varmegenvinding
* Gulvvarme med elektronisk styring
* VELFAC 200 ENERGY vinduer
* Velux ovenlys
* Moland gulv super eg
* AEG Vaskesøjle
* Siemens hvidevarepakke
* Svane garderobeskabe
* Svane bryggers
* Svane køkken med Quooker vandhane
* Forberedt installation til Yousee fibernet & Tv

Lejevikår
* Leje pr. mdr. 12.500,-
* 3 mdr. depositum
* 1 mdr. forudbetalt
* 12 mdr. uopsiglighed for lejer.
* Hund tillades ikke
* Øvrige husdyr efter aftale
* Forbrug afregnes særskilt.