Agatvej 14, 8541 Skødstrup

Velholdt etplansvilla med udsigt og tæt på Skødstrup Skov

Placeret tæt på Skødstrup Skov og med havkig til Kalø Vig og Knebelvig ligger denne familievenlige villa, der er lige til at flytte ind i. Her får I blandt andet ovenlysvinduer, en veldisponeret planløsning og en flot stand, der vidner om løbende moderniseringer. I haven er der en fiskedam, spa, flere terrasser og masser af blomster.

Udefra præsenterer ejendommen sig som en gulstensvilla med hvidrammede vinduer og arkitekttagrender. Bilen får enten plads i den separate carport eller i den integrerede garage, der har elport og et hobbyværksted i forlængelse.

Inden døre inddeler boligen sig med en soveafdeling i den ene side. To børneværelser er således placeret side om side med forældreafdelingen, der består af et soveværelse med eget bad. Dette badeværelse rummer både et douchetoilet og et dampbad, mens endnu et badeværelse kan tilgås fra entréen. Sidstnævnte er værd at bemærke, da ovenlysvinduet giver et flot lysindfald.

Foruden et bryggers bliver huset afrundet af hjerterummene, som det specialdesignede køkken, vinkelstuen og den store udestue udgør. Det er især her, at ovenlyset kommer til sin ret med 2 store velux vinduer der er fjernstyrede og har regnsensorer monteret og herudover 8 stationer ruder.

Fra udestuen ledes I videre til træterrassen med spabadet. Herfra er plænen i forskudt niveau og fordeler sig omkring en dam med guldfisk og åkander, flere bede med farverige blomster, buske og en solterrasse.

Nærmiljøet er et roligt villakvarter, der omkranses af skoven og byder på et stort fællesareal med en legeplads. Derudover kommer I tæt på indkøb og daginstitution ligesom I har gåafstand til bus- og letbanestoppet med jævnlig afgang mod Aarhus og Djursland. Endelig fører en tryg og sikker vej til Skødstrup Skole, der nås på cykel.

Meget flot tilstandsrapport og el-eftersyn foreligger.