Herstvej 9, Bolig 3, 8382 Hinnerup

10 nye parcelhuse der selv producerer varme og strøm

* 10 nye energi rigtige parcelhuse ved Hinnerup.
* 180 m2 arkitekttegnet parcelhus.
* Integreret dobbelt carport på 50 m2
* Overdækket terrasse på 17,4 m2
* Loft til kip løsning, store vindues partier og vestvendt terrasse.
* Vær medbestemmende på materialevalg.
* Meget lave udgifter til el og varme pga. solcelle løsning der kan lagre energien.
* Bliv en del af et større område med parcel og rækkehuse.
* 17 km til Domkirken i Aarhus C.
* 4 km til tog station i Hinnerup

Boligen her opføres i den særdeles aktive landsby Grundfør som har ganske kort afstand til Hinnerup og endda med cykelsti hele vejen. Børnene kan også springe på skolebussen, som fragter dem sikkert til Rønbækskolen, hvor du også finder svømmehal, børnehaver, sportshal, tennisbaner mm.

Grundfør er helt unik - en solid blanding af den gamle landsby-atmosfære og det sprudlende liv. Byen kan bryste sig af sin helt egen festival, der er nyttehaver ved den nedlagte gylletank og for familiens mindste kan de til fiskekonkurrencen se om de kan få noget på krogen. Der er omkring byen lavet et større skovrejsningsområde, som støder op til en stor del af byen.

Området hvor disse boliger opføres skal over den kommende tid forvandles til et nyt bolig område med 10 parcelhuse og 7 rækkehuse. De vil være sammen om et nyt område med store fællesarealer forbundet med et stisystem.

Længehuset er et 1 plans murstenshus, der er udarbejdet med henblik pa? optimering af plads, samt en fortolkning af kernefamiliens sociale værdier. Huset er sydlig orienteret med en delvist overdækket terrasse mod vest, og en stor integreret carport mod nord, der begge er beklædt med hvide tectiva plader. Ved at minimere gangarealet, frigøres plads til at øge husets kerne i et stort socialt fællesrum, der binder køkken / alrum og stue sammen, og oversvømmes af lys fra den sydvestlige glasfacade. Huset er med 4 værelser og 2 badeværelser, hvilket giver stor fleksibilitet når det kommer til brug og funktionalitet. Alle værelserne er centreret omkring kernen. Det største værelse ligger i direkte kontakt til walk-in closet samt det ene af badeværelserne. De 3 andre værelser er placeret langs den østlige facade. Det andet badeværelse ligger i kontakt med entreen, hvor der på modsatte side findes et stort bryggers. I mange af husets rum har tag kassetterne muliggjort loft til kip, der giver store og luftige rumoplevelser.

Ved at kombinere et kraftigt solcelleanlæg med en helt ny batteritype, hvor energien kan opbevares,kan man selv producere gratis, grøn energi, som forsyner huset med el til varmepumpen, der leverer~varme og varmt vand til huset. For en sikkerheds skyld er huset tilsluttet elforsyningen, således at der også er strøm når systemet ikke kan dække husets forbrug. Løsningen koster ca. 500 kr. om måneden til professionel service der inkluderer tilsyn og eventuel udskiftning af varmepumpen.

Projektet er udviklet af Dansk Byggeselskab A/S. Dansk Byggeselskab A/S er en privatejet virksomhed som er specialiseret i udvikling, opførelse og salg af attraktive bolig projekter over hele Danmark.