Grenåvej 735, 8541 Skødstrup

179 m2 murermester med underetage til erhverv, udlejning eller teenageafdeling

På Grenåvej ligger denne meget rummelige villa med en lejlighed i underetagen. Villaen kan være de helt ideelle rammer for de, der ønsker at bo billigt med en lejeindtægt, for de der ønsker at kombinere bolig og erhverv, for de der ønsker at bo flere generationer under samme tag eller måske for de der ønsker en separat teenageafdeling.

Lokalt byder området på alt, hvad den aktive familie har behov for. Indkøbsmuligheder, skole og børneinstitutioner ligger få minutter fra villaen og samtidigt er du omgivet af masser af spændende natur. Med letbanen kan du hurtigt komme til Aarhus ligesom djurslandsmotorvejen nås på få minutter.

Villaen er omgivet af en forhave med plads til flere biler, en overskuelig baghave med en stor overdækket terrasse samt en stor garage med grav. Garagen er 78 m2.

I husets stueplan finder man 2 flotte stuer med brændeovn, et stort køkken fra 2013 og en ekstra stue mod haven som også kan benyttes som et værelse. Fra stuen er der udgang til haven. Herudover gæstetoilet, baggang og bryggers. 1. salen byder på et soveværelse med walk-in, et badeværelse og en stor repos med plads til kontor mv.

I husets underetage finder man en lejlighed på i alt 83 m2, hvoraf de 40 m2 er godkendt til beboelse. Her er et væld af muligheder for at drive erhverv som kommuneplanen tillader det. Det kan være butik, kontor eller forskellige serviceerhverv såsom frisører, massage, zoneterapi, kosmetolog og lign. Alternativt kan man bevare nuværende lejlighed og lade flere generationer bo under samme tag eller man kan bo billigt med en lejeindtægt.

Alt i alt en flot klassisk ejendom med rigtigt mange muligheder