Humlehaven 20, 8382 Hinnerup

Velkommen til en overvældende boligoplevelse! Villaen er opført i kvalitetsmaterialer i tidløs design med flotte facader og store vinduespartier. Omkring huset er der have som supplerer de 2 store tagterrasser. Ejendommen ligger hævet i forhold til vej niveau, hvilket er med til at give fornemmelsen af luft og plads - den store tagterrasse har direkte udgang fra køkkenalrum hvor middage, sol og udsigt kan nydes. Haven er anlagt, så den er nem at holde. For børnene er der muligheder for boldspil på plænen og leg med vennerne.

Villaen har unik og stilren fremtoning såvel udvendig som indvendig - med husets åbne glasfacader har lyset frit spil og boligen bliver fyldt med dagslys i rigt mål. Der er flere niveauer og "åbninger" i huset, der giver en naturlig opdeling mellem de forskellige afdelinger i huset, og samtidig forstærker det effekten af lys og rum i huset. Materialevalget er gennemført i kvalitetsmaterialer. Der er ligeledes direkte indgang fra den dobbelte garage til boligen og herudover er der hall, hvor gæsterne bydes velkommen. Hall'en som også indeholder et lille "vinrum".

Fra hall'en er der adgang til børneafdelingen med fire lækre, rummelige værelser - alle med udgang til fordelingsgang. I denne afdeling er der et badeværelse med plads til hele familien. Overetagen rummer det imponerende køkken/alrum og det ligeså imponerende stueareal. Forældreafdelingen på 1. sal har masterbedroom, walk-in og endnu et super lækkert badeværelse med god plads og dobbeltbrus.

Hinnerup er en attraktiv by, der har det hele - populær skole, daginstitutioner, indkøb, svømmehal, bibliotek, gode tog og busforbindelser, tæt på motorvejen og kort afstand til mange arbejdspladser i bl.a. Skejby og Aarhus.